Olette tehneet hyvää työtä. Muistan ohjelman vuosien takaa ja muutos on valtava. Koulutuksiin aion osallistua, sillä haluan ottaa palvelustanne kaiken irti.

Auli Auvinen

Fysioterapeutti Auli Auvinen Tmi

2018 uudistetun Physiotools Onlinen versio on huomattavasti sujuvampi ja ja nopeampi käyttää kuin edeltäjänsä. Harjoitteiden hakeminen valintavalikon avulla on selkeä ja hahmottuu nopeasti. Tekstin voi muokata omalle asiakkaalle sopivaksi todella helposti. Suosittelen todella tätä uutta versiota.

Erja Kouri

ME-Fysiotiimi Oy

Ei enää tikku-ukkoja! Ehdin piirtää niitä vuosikymmeniä. Ihana apuväline, monipuolinen. 

Satu-Tuutu Prauda

Riihimäen seudun terveyskeskus

Physiotools on ohjelma, josta en luovu.

Ulla Parkkila

Kainuun Työterveys -liikelaitos

Physiotools on ollut työkaluni, jota ilman en olisi kokenut näin paljon onnistumisen iloja. Tikku-ukkojen piirtämisen jälkeen oli  luksusta kun tuli Physiotools, se hyödyttää sekä asiakasta että itseäni. On myös hienoa, että uusia harjoitteluohjeita tulee koko ajan lisää.

Arja Ontero

Kempeleen kunta

Physiotools on minulle todella tarpeellinen - en haluaisi enää tehdä töitäni ilman sitä. Käytän Physiotoolsia joka päivä kun olen töissä, ja asiakkaanikin pitävät siitä. 

Alison Barton

Physioworks4u Ltd, Iso-Britannia

En pärjäisi ilman Physiotoolsia. Asiakkaani pitävät erityisesti siitä, että saavat harjoitusohjelmat suoraan sähköpostiinsa. 

Liz Smith

The Vale Physiotherapy & Sports Injury Clinic, Iso-Britannia

Minä ja asiakkaani pidämme Physiotoolsista todella paljon. Asiakkaani pitävät valokuvista ja minä arvostan sitä, että voin räätälöidä jokaiselle heidän tarpeitaan vastaavan harjoitusohjelman ja voin näyttää heille kehon eri puolia. 

Rebecca Simpson Physiotherapy, Iso-Britannia

Physiotools on ollut mahtava työväline klinikallemme. Kuvat, videot ja tekstit ovat erittäin tarpeellisia sekä meille että asiakkaillemme.

The Premier Practice, Iso-Britannia

Asiakkaani pitävät Physiotoolsista - saan paljon positiivista palautetta heiltä. 

Sandra Jerrett

The Physio Stop, Iso-Britannia

Asiakaspalvelu on aina erinomaista, teidän kanssanne on miellyttävä toimia. 

Jim Watts

Manipulation and Sports Injury Clinic, Iso-Britannia