Guider och instruktionsfilmer

Via vårt supportcenter hittar du all information om hur du arbetar med Physiotools. Här finns t.ex. följande guider:
  • Guiden: Snabbstart
  • Manual: Terapeuter. Komplett guide till PhysioTools alla funktioner
  • Manual: Enhetsadministratör. Komplett guide till dig som administrerar användare
  • Manual: App PT Momentum. Både för dig som terapeut och för era klienter.
  • Videoguider: Visa korta videoinstruktioner om hur du arbetar med Physiotools.

Physiotools instruktionsfilmer

Playlist title

Playlist subtitle#hashtag